Technolution

In 1987 kozen de oprichters van Technolution ervoor om het bedrijf te vestigen in Gouda uit praktische overwegingen; ze huurden een kantoor in hetzelfde pand als een van hun eerste klanten. Sindsdien is Technolution drie keer verhuisd, steeds naar een groter pand. Ze zijn Gouda daarbij altijd trouw gebleven.

Jan van der Wel, Algemeen Directeur, over deze motivatie: “De meeste collega’s komen uit Gouda en omgeving of zijn hier naartoe verhuisd. Dan ga je als bedrijf ook niet zo makkelijk meer ergens anders heen. Bovendien bevalt het ons goed in Gouda.”

Tot 2014 zat Technolution in een pand aan het Zuidelijk Halfrond en daar groeiden ze uit. “Voor ons nieuwe pand hadden we twee mogelijke locaties in Gouda. Dit pand wilden we in eigen beheer bouwen zodat het volledig aan onze eisen zou voldoen. Uiteindelijk kozen wij voor de Spoorzone, vanwege de goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Als we uit dit pand groeien, hebben we nog de mogelijkheid om er een stuk aan te bouwen

De plek bevalt ons heel goed. We zien dat collega’s en relaties de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer waarderen. Daarnaast is het voor collega’s heel gemakkelijk om even een boodschapje te halen in de stad of een mooie wandeling te maken tijdens de lunch.

Na bijna twee jaar in ons nieuwe pand, blijft het nog steeds bijzonder; onze eigen plek die helemaal aan onze wensen voldoet. Als we uit dit pand groeien, hebben we nog de mogelijkheid om er een stuk aan te bouwen. We blijven dus nog vele jaren genieten van deze locatie. “

Pand Technolution 1
Zoeken