Sligro

Sligro is een groothandel voor horeca en food professionals. Eind 2014 werd de nieuwe zelfbedieningsgroothandel in Gouda geopend. De oude locatie, waar ze ruim 13 jaar zaten, was te klein geworden en stond verdere groei in de weg.

Sligro verhuisde naar een groter pand elders op het bedrijvenpark de Goudse Poort: het voormalige ‘Gamma-pand’ aan de Hanzeweg 13 werd volledig verbouwd en fors uitgebreid.

In september 2015 ging het college van Burgemeester en Wethouders van Gouda om te zien wat Sligro doet voor de food professional.

Burgemeester Milo Schoenmaker: “We proberen het vestigingsklimaat in Gouda zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Bedrijven die zich hier vestigen hopen we welkom te kunnen heten, mee te denken wat ze nodig hebben, en ook eventuele vergunningtrajecten zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat proberen we over te brengen.”

Vestigingsdirecteur Paul Swartjes: “De Goudse Poort is goed bereikbaar voor onze klanten omdat wij mooi centraal zitten. En Gouda is aantrekkelijk omdat het een stad is die in beweging is. Waar ontzettend veel gebeurt. Juist die lokale invulling en netwerken zijn voor Sligro ook heel belangrijk.” Mark Roem, rayonmanager, vult aan: “Wat betreft het gebied zelf voegt het voor ons heel veel toe omdat alle categorieën horeca zijn vertegenwoordigd.”

Sligro Gouda
Sligro Gouda
Sligro-gouda-02
Sligro-gouda-04
Sligro-gouda-05
Sligro-gouda-06
Sligro-gouda-07
Sligro GoudaSligro Gouda 02Sligro Gouda 04Sligro Gouda 05Sligro Gouda 06Sligro Gouda 07

Gouda is na Maastricht nu de tweede stad in Nederland waar horecaondernemers de beschikking kregen over ‘Sligro 3.0’, het volledig nieuwe groothandelsconcept van Sligro met maar liefst 50.000 artikelen. Deze zelfbedieningsgroothandels zijn de komende jaren het voorbeeld en uitgangspunt bij de doorontwikkeling van alle Sligro-vestigingen in Nederland.

Zoeken