Rabobank komt naar Spoorzone

Rabobank Gouwestreek realiseert een nieuw kantoor aan de Spoorzone in Gouda. Met de bouw van een nieuw advieskantoor kunnen zij in de toekomst onze klanten goed van dienst zijn. De bank concentreert haar dienstverlening op één kantoor in Gouda waarmee de huidige vier vestigingen in Gouda op termijn opgaan in één multifunctioneel gebouw.

De locatie is gelegen naast het NS-station en nabij het busstation en voor  klanten en ook voor het personeel makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het OV. Door deze samenvoeging wordt tevens een aanzienlijke besparing op de huisvestingskosten gerealiseerd.

Voor klanten en personeel makkelijk bereikbaar

Ron Dolman en Hans Possemis lichten hun keuze toe: “Door de centrale ligging van het nieuwe advieskantoor in de driehoek Rotterdam, Den Haag en Utrecht is dit een interessante locatie geworden voor Rabobank als geheel.

Mede door deze nieuwbouw zijn wij erin geslaagd onderdelen van Rabobank Nederland te verbinden aan Gouda. Wij bieden sinds begin dit jaar ook huisvesting aan het landelijke callcenter van Rabobank. Dit zorgt voor tientallen arbeidsplaatsen in deze regio.”

Rabobank Gouwestreek zal in haar nieuwe kantoor ook ruimte bieden aan maatschappelijke organisaties. Denk hierbij aan bijeenkomsten van ondernemersverenigingen en maatschappelijke instellingen.

Zoeken