De Goudse Spoorzone is volop in ontwikkeling. De twee kilometer lange Spoorzone Gouda vormt de verbindende schakel tussen het stationsgebied en het historisch stadscentrum van Gouda. Het is een knooppunt van openbaar vervoer met NS intercity-station, busstation, een grote fietsenstalling en de P+R Stationsgarage.

Aan de noordkant van het station is een groot bioscoopcomplex gebouwd: Cinema Gouda. De nieuwe bioscoop heeft 6 zalen met in totaal 786 zitplaatsen. Samen met de nieuwe stationsoverkapping en winkels zoals een AH-to-Go wordt dit gebied steeds aantrekkelijker voor bezoekers en reizigers. Aan de zuidkant zijn plannen voor een revitalisering in ontwikkeling.

Heeft u vragen over kavels en mogelijkheden in de Spoorzone ?

Gerko van der Wateren

Postbus 523
2800 AM Gouda

0182 – 588 306
stuur een e-mail

Rabobank Komt Naar Spoorzone

Rabobank komt naar Spoorzone

Rabobank Gouwestreek realiseert een nieuw kantoor aan de Spoorzone in Gouda. Met de bouw van een nieuw advieskantoor kunnen wij in de toekomst onze klanten goed van dienst zijn.
Lees meer
Technolution

Technolution

In 1987 kozen de oprichters van Technolution ervoor om het bedrijf te vestigen in Gouda uit praktische overwegingen; ze huurden een kantoor in hetzelfde pand als een van hun eerste klanten
Lees meer
Cinema Gouda

Cinema Gouda

Aan de noordkant van het intercity-station Gouda is een groot bioscoopcomplex gebouwd: Cinema Gouda. De nieuwe bioscoop heeft 6 zalen met in totaal 786 zitplaatsen.
Lees meer
P&R Parkeergarage Station

P&R Parkeergarage Station

De gemeente Gouda wilde een bovengrondse parkeergarage realiseren aan de noordzijde van het stationsgebied. De parkeergarage maakt onderdeel uit van het project Spoorzone.

Lees meer
Zoeken