“Kromme Gouwe ligt relatief dicht tegen de binnenstad en is een van de oudste plekken voor bedrijvigheid binnen Gouda. Wat Kromme Gouwe vooral kenmerkt is dat het een watergebonden industrieterrein is – en dus bereikbaar is per schip. Daarnaast werken we als ondernemingen actief samen met de gemeente om de bereikbaarheid over de weg op orde te houden.”

“Anders dan andere Goudse bedrijventerreinen is dit een ‘echt’ industrieterrein dat geschikt is voor bedrijven tot industrieklasse 4.2. Samen met de watergebonden ligging maakt dit Kromme Gouwe een aantrekkelijke vestigingsplaats voor uiteenlopende ondernemingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we hier weinig leegstand zien.”

Marcus Schuchmann
Managing Director Gouda Refractories
Voorzitter bedrijventerrein Kromme Gouwe

Ron Verhage

Parkmanager Kromme Gouwe

Burgemeester Jamesplein 1
2803 PG Gouda

085 483 24 70
06-5754 9895
stuur een e-mail

Parkmanagement

Parkmanagement zorgt ervoor dat alle ondernemers op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het terrein.

Daarnaast vervult parkmanagement diverse taken, waaronder het wekelijks houden van een schouw, communicatie tussen gemeente en ondernemers en het regelmatig uitbrengen van nieuwsbrieven. Op deze wijze blijven ondernemers betrokken met hun gebied.

“Kromme Gouwe is een industrieterrein dat zeer dicht tegen de binnenstad aan ligt. Daarnaast is het een watergebonden industrieterrein en dus te bereiken per schip.

Anders dan veel andere bedrijventerreinen is dit echt een industrieterrein, voor bedrijven tot industrieklasse 4.2.

Het herbergt een grote diversiteit aan activiteiten.

Om deze redenen is Kromme Gouwe erg aantrekkelijk voor veel ondernemingen en is er weinig leegstand.”

Zoeken