Goudse Poort is hét bedrijvenpark, midden in de Randstad in het Groene Hart,  met een goede zichtlocatie aan de A12 en prima bereikbaar per openbaar vervoer.

Na een grootschalig revitaliseringstraject, is de focus nu gericht op verdere verduurzaming van het park en innovatie. Met een gemotiveerde ondernemersvereniging, de inzet van parkmanagement en een hoog kwaliteitsniveau van het collectieve dienstenpakket is Goudse Poort een toekomstbestendige werklocatie om professioneel te kunnen ondernemen.

Ook de digitale bereikbaarheid is uitstekend door het collectief aangelegde glasvezelnetwerk. Met het Keurmerk Veilig Ondernemen, het proactief camerabewakingsysteem en het toezicht op het beheer van de openbare ruimte wordt de kwalitatieve uitstraling en de veiligheid van het park goed gemonitord.

Dankzij aansprekende ondernemingen die zich hier  hebben gevestigd, in combinatie met het moderne winkelgebied voor outdoor, tuinieren, klussen en wonen, is Goudse Poort een bijzonder aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven, beleggers, werknemers en bezoekers!

Parkmanager Goudse Poort

Anja Vergeer

Parkmanager Goudse Poort

Tielweg 10
2803 PK  Gouda

0182-622744
stuur een e-mail

0m2
KANTOORRUIMTE
0m2
PERIFERE DETAILHANDEL
0m2
BEDRIJFSRUIMTE
Goudse Poort Vastgoed
Goudse-Poort-Vastgoed
Goudse-Poort-Vastgoed-Tielweg
Goudse-Poort-GouweZone
Goudse-Poort-GoStores
Goudse-Poort-Eat-and-Meet
Laatste Plekje Bij GoStores

Laatste plekje bij GoStores

Nog slechts één winkelruimte moet worden verhuurd en dan is de vier jaar oude Goudse…

Nieuwe Examenlocatie CBR

Nieuwe examenlocatie CBR

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Gouda gevonden. Het gaat hier om een tweelaags…

Sligro

Sligro

Sligro is een groothandel voor horeca en food professionals. Eind 2014 werd de nieuwe zelfbedieningsgroothandel in Gouda…

GoStores

GoStores

In de Goudse Poort, direct aan de A12, is 33.000 m2 hoogwaardige winkelruimte gecreëerd rondom…

Blij met positief ondernemersklimaat Gouda. De betrokkenheid is hoog. Dat mag ook wel eens worden benadrukt.

GoudaOnderneemt!  één platform van ondernemers en bedrijven als aanspreekpunt voor de gemeente Gouda vanuit het bedrijfsleven naar bestuurlijk Gouda. Zo is belangenbehartiging en samen werken met partners aan Goudse economie e.o. veel efficiënter en voor ieder veel doeltreffender en werpt zijn vruchten af!

Gouda is mooi, hip en barst van de ambitie. Deze stad biedt uw organisatie perfecte groeimogelijkheden. Onze regio doet het goed. Midden in het Groene Hart staat zij op korte reisafstand in verbinding met alle grote steden van de Randstad. Gouda ik zou het doen!

Michiel Bunnik
voorzitter VNO-NCW Rijngouwe

Ondernemend Gouda maakt goede stappen als het gaat om de groei van de economische vitaliteit in en om de stad. Eén van de belangrijkste motoren daarin is de toenadering tussen de drie ‘o’s – overheid, ondernemingen en onderwijs. Met z’n drieën staan we zij aan zij voor dezelfde zaak: concrete stappen zetten om de Goudse economie een stevige impuls te geven.

Als instelling voor Middelbaar Beroepsonderwijs in Gouda denken we daarbij vooral aan werknemers voor Goudse bedrijven. Onze deur staat wijd open, we hebben een open mind en wij steken onze hand uit om samen met ondernemers en overheid met verve te werken aan een krachtige regionale arbeidsmarkt

Otto JelsmaID College

De huidige samenwerking tussen alle partijen, hoe divers deze ook zijn, is noodzakelijk om de economische vitaliteit van Gouda te stimuleren. Een gezond vestigingsklimaat is hier het gevolg van.

Het Duurzaamheidsplatform Gouda (DPG) initieert, bundelt en activeert duurzaamheidsprojecten gericht op bedrijven en ondernemers in Gouda. Met het bedrijventerrein Goudse Poort zal de komende tijd intensief worden samengewerkt. Goudse Poort is recent als beste gerangschikt op het gebied van duurzaamheid in een onderzoek  van de Provincie Zuid Holland naar 4 bedrijfsterreinen in de Groene Hart regio (DPL-BT onderzoek).

Een sterke mix van goed parkmanagement, de  verbetering van de uitstraling,  inzet van duurzame energie en goede samenwerking met het onderwijs zijn de basis van deze goede ranking. Deze goede resultaten op het gebied van duurzaamheid voeden de verdere ambitie van Goudse Poort om te streven naar een verdere verduurzaming in de komende tijd om daarmee blijvend een koppositie in te nemen.

Teun Bokhoven
voorzitter Duurzaamheidsplatform Gouda

Ondernemen in Gouda in aantrekkelijke omgevingen, waarbij bereikbaarheid, veiligheid en uitstraling centraal staan.

Henk de Jong
Vereniging Bedrijventerreinen Gouda

In het verleden hebben we wel eens overwogen om te verhuizen. Na rondkijken heb ik geconstateerd dat waar we nu zitten perfect is. Dicht bij Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Blij dat we niet verhuisd zijn!

Jan De Laat, Wethouder Gemeente GoudaNico Voogt, Voorzitter Gouda OnderneemtVoorzitter VNO-NCW RijngouweOtto Jelsma, ID CollegeGerard Van Erk, Voorzitter Samenwerkende Ondernemersverenigingen GoudaTeun Van Bokhoven, Voorzitter Duurzaamheidsplatform Gouda (DPG)Voorzitter Van De Vereniging Bedrijventerreinen Gouda (VBG)Nederhoff
Zoeken