Burgemeester Gouda opent nieuwe verdieping iSense

Op 1 maart 2016 werd aan het Zuidelijk Halfrond te Gouda de nieuwe, derde verdieping van het pand van iSense ICT Professionals geopend door de Goudse burgemeester Schoenmaker. iSense breidt wederom uit nadat het bedrijf gedurende 2015 een sterke groei in aantal medewerkers heeft doorgemaakt. Begin vorig jaar verhuisde iSense al van de Hanzeweg naar het Zuidelijk Halfrond om haar groeiambities waar te kunnen maken.

Om 16:00 werd de derde verdieping officieel geopend door burgemeester Schoenmaker, vergezeld door de wethouders. Na de officiële handeling – het doorknippen van het lint – werd er samen met alle medewerkers van iSense geproost op deze feestelijke gelegenheid.

Aansluitend kregen de burgemeester en wethouders een rondleiding door het pand om kennis te maken met de medewerkers en de cultuur van iSense. Tot slot werd er nagepraat over de ambitieuze groei die iSense doormaakt en waar de raakvlakken liggen met de gemeente Gouda.

iSense is al meer dan 17 jaar gevestigd in Gouda, maar nog nooit groeide het bedrijf zo snel als het afgelopen jaar. Sinds 2015 is iSense verdubbeld in het aantal medewerkers, van 40 naar ruim 80. ‘’iSense is een ondernemende, ambitieuze en energieke organisatie. Voor 2016 is de verwachting dat iSense doorgroeit naar ongeveer 100 medewerkers. Wij zijn dan ook elke dag op zoek naar geschikt talent om deze groei te kunnen realiseren’’ aldus Vincent Day, Managing Director iSense ICT Professionals.

Zoeken