GoStores

In de Goudse Poort, direct aan de A12, is 33.000 m2 hoogwaardige winkelruimte gecreëerd rondom een aantrekkelijk parkeer- en ontmoetingsplein met ruim 1.000 (gratis!) parkeerplaatsen waaronder een eigen gratis parkeergarage. De uitstraling is modern, fris en eigentijds.

GoStores Gouda richt zich op elkaar versterkende formules en retailmerken in wonen, doe-het-zelven, tuinieren en outdoor. Daarnaast is er ruimte gecreëerd voor horeca, evenementen en productshows op het aantrekkelijke parkeer-ontmoetingsplein.

Op dit unieke park zijn inmiddels al veel retailers gevestigd, zoals Bruynzeel keukens, GAMMA, Vrijbuiter, Auping, Carpetright, XOOON, Superkeukens, Prestige Meubel, Henders & Hazel, Pronto Wonen, Wereldrestaurant Atlantis en lunchroom de Go-In.

Kijk voor meer informatie op: www.gostoresgouda.nl

GoStores is een formule voor onderscheidende XL winkelgebieden op perifere locaties, ontwikkeld door GREEN Real Estate B.V. Op dit moment zijn er nog enkele units vanaf 578m² beschikbaar. Neemt u voor meer informatie over de formule GoStores en beschikbare winkelruimten contact op met GREEN: 31 (0)172 44 83 83 | info@green.nl | www.green.nl.

Zoeken